Dani Olmo celebrant el golàs marcat contra el Schalke (@RBLeipzig_EN)

L'obra d'art de Dani Olmo amb el Leipzig al més pur estil Leo Messi

El davanter terrassenc va firmar un partit espectacular contra el Schalke 04

Partit d'autèntic crac de Dani Olmo amb el Leipzig. El davanter terrassenc va firmar el partit perfecte en la golejada (1-6) del seu equip aquest dimarts contra el Schalke, el cuer de la Bundesliga. El seu rendiment va ser excels, i la cirereta del pastís va ser el golàs espectacular que va marcar a les acaballes del matx. Després de controlar un rebot a l'àrea rival, Olmo tira una vaselina subtil però perfectament efectiva per marcar el que era en aquell moment l'1-5 en el marcador. Un toc de qualitat que va deixar bocabadat tothom.

Un partit perfecte

El jugador català va oferir a Gelsenkirchen la seva millor versió. Més enllà del gol, va repartir dues assistències, va crear tres grans ocasions, va provocar dues faltes i va reeixir en cinc dels set dríblings que va intentar. Unes xifres espectaculars que el van fer mereixedor del 10 de SofaScore, un portal especialitzat en estadístiques i rendiment dels futbolistes. És el segon futbolista de la Bundesliga que aconsegueix la màxima nota en un partit d'aquesta temporada, després de l'aconseguida per Sommer quan era porter del Borussia Mönchengladbach.

Kimmich marca un altre golàs

Els tres punts assolits al camp del Schalke 04 permeten el Leipzig, segon classificat, situar-se a quatre punts del Bayern de Munic. Els bavaresos només van sumar un punt aquest dimarts contra el Colònia. Joshua Kimmich va marcar el gol de l'empat amb un xut impressionant en el minut 90.