NBA

L'NBA tornarà el 31 de juliol i podria acabar el 12 d'octubre a Orlando

La reunió telemàtica de la cúpula de l'NBA ha acabat amb l'aprovació de la proposta d'un format de lliga de 22 equips (13 de la conferència Oest i 9 de l'Est) en una única seu, el parc Walt Disney d'Orlando

Xavi LorenteActualitzat

L'NBA ja té calendari de retorn. El 31 de juliol es reprendrà la competició. La junta de propietaris de la lliga nord-americana de bàsquet ha votat a favor d'un format que inclou 22 equips de forma aclaparadora: 29 vots a favor i només un en contra, dels Portland Trail Blazers

Amb l'aprovació del nou format, 13 equips seran de la Conferència Oest: Lakers, Clippers, Nuggets, Jazz, Thunder, Rockets, Mavericks, Grizzlies, Blazers, Pelicans, Kings, Spurs i els Suns de Ricky Rubio. Els altres 9, de l'Est: Bucks, Celtics, Heat, Pacers, 76s, Nets, Magic, Wizards i els Raptors de Marc Gasol. Es disputaran 8 partits de fase regular encara abans dels play-off. L'hipotètic setè partit de la final es jugaria com a molt tard el 12 d'octubre.

Tota la competició es trasllada a una única seu, com ja s'havia comentat a les últimes setmanes: el parc de Walt Disney a Orlando. Allà viuran i competiran les franquícies aspirants a l'anell de campió amb les màximes mesures sanitàries de seguretat possibles.

L'NBA, que es troba aturada des de l'11 de març després del primer positiu de Rudy Gobert, pivot francès dels Jazz, també ha confirmat que farà controls diaris de coronavirus als jugadors mentre siguin al Resort de Disney a Orlando i, si un jugador dona positiu, se l'aïllarà i es controlarà els seus companys mentre juguin. I també es demanarà a tothom que, sobretot, mantingui el distanciament social.

L'Associació de Jugadors es reunirà aquest divendres per estudiar la situació, tot i que el més probable és que doni suport a la decisió presa pels governadors de totes les franquícies.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut