NBA

L'NBA multa Rudy Fernández amb 50.000 dòlars per les declaracions en què deia que volia tornar a Espanya

El comissionat de l'NBA, David Stern, ha donat per conclosa la gira promocional i de venda d'imatge de la seva organització per Espanya i, només arribar a Nova York, el departament disciplinari ha informat de la multa de 50.000 dòlars que han imposat a l'escorta mallorquí Rudy Fernández. D'acord amb la informació oficial de l'NBA, la multa a Fernández, que juga amb els Trail Blazers de Portland, se li ha imposat pels comentaris que el seu agent europeu va fer la setmana passada en una emissora de ràdio nord-americana. L'agent de Fernández per a Europa, Gerard Darnes, va parlar en un programa de ràdio de Portland i va enviar un missatge electrònic als periodistes per defensar el seu client pel desig que té de tornar a Espanya i no seguir a l'NBA.

Actualitzat
Darnes va qualificar el desig de Fernández de tornar a Espanya com una cosa que pertany més a l'apartat "humà" que esportiu, i per tant se li havia de respectar. Fernández ho va dir públicament el primer dia de la pretemporada, que els Trail Blazers, com la resta dels equips de l'NBA, dediquen a presentar-se als diferents mitjans de comunicació locals.

El jugador internacional va manifestar que no tenia res en contra dels Trail Blazers ni dels seus aficionats, però que no se sentia bé a la competició de l'NBA, que trobava a faltar la família i els amics, i que pensava que l'estil de bàsquet a Europa li anava millor. Fernández ja va ser multat també amb 25.000 dòlars l'agost passat pels comentaris que llavors va fer el seu agent als Estats Units i que també reclamaven el desig del jugador espanyol de sortir de l'organització dels Trail Blazers. L'internacional espanyol entra en la tercera temporada des que va arribar a l'NBA i la passada, després de perdre's 20 partits per culpa de les lesions, va assolir unes mitjanes de 8,1 punts, 2,6 rebots i 2 assistències.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut