Lebron James i Stephen Curry seran els capitans del Partit de les Estrelles (Reuters)
Lebron James i Stephen Curry seran els capitans del Partit de les Estrelles (Reuters)
Bàsquet

L'NBA dona a conèixer els 10 jugadors titulars del seu Partit de les Estrelles

LeBron James i Stephen Curry han estat els més votats a l'Est i l'Oest, respectivament

Actualitzat

La NBA ha fet públics els 10 jugadors que seran titulars al seu Partit de les Estrelles, que es disputarà el 18 de febrer a l'Staples Center de Los Angeles, el pavelló on juguen com a locals els seus partits els dos equips de Los Angeles, els Lakers i els Clippers.

Els cinc jugadors més votats de la Conferència Est han estat els polivalents LeBron James (Cleveland Cavaliers) i Giannis Antetokoumpo (Milwaukee Bucks), el pivot Joel Embiid (Filadèlfia 76ers), el base Kyrie Irving (Boston Celtics) i l'escorta DeMar DeRozan (Toronto Raptors).

A l'Oest, els cinc designats com a titulars han estat els bases Stephen Curry (Golden State Warriors) i James Harden (Houston Rockets), l'aler Kevin Durant (Golden State Warriors), i els dos homes del joc interior dels Pelicans de Nova Orleans, l'aler pivot Anthony Davis i el pivot DeMarcus Cousins.

El resultat de les votacions, on han participat aficionats (50% de pes en la decisió final), premsa (25%) i els mateixos jugadors (25%) ha determinat que els dos capitans siguin LeBron James i Stephen Curry.

Ara, els entrenadors de l'NBA han de triar els 7 suplents de cada conferència, que es donaran a conèixer el 23 de gener. Llavors, els dos capitans hauran d'escollir d'entre la resta de titulars (8) i els 14 reserves els seus propis equips, en el nou format de Partit de les Estrelles que s'estrenarà aquest any i que no manté la divisió tradicional de jugadors entre Est i Oest. Els equips definitius se sabran el 25 de gener.

Anar al contingut