Bàsquet

L'NBA dona a conèixer els 10 jugadors titulars del seu Partit de les Estrelles

LeBron James i Stephen Curry han estat els més votats a l'Est i l'Oest, respectivament
Lebron James i Stephen Curry seran els capitans del Partit de les Estrelles (Reuters)

Lebron James i Stephen Curry seran els capitans del Partit de les Estrelles (Reuters)

La NBA ha fet públics els 10 jugadors que seran titulars al seu Partit de les Estrelles, que es disputarà el 18 de febrer a l'Staples Center de Los Angeles, el pavelló on juguen com a locals els seus partits els dos equips de Los Angeles, els Lakers i els Clippers.

Els cinc jugadors més votats de la Conferència Est han estat els polivalents LeBron James (Cleveland Cavaliers) i Giannis Antetokoumpo (Milwaukee Bucks), el pivot Joel Embiid (Filadèlfia 76ers), el base Kyrie Irving (Boston Celtics) i l'escorta DeMar DeRozan (Toronto Raptors).

A l'Oest, els cinc designats com a titulars han estat els bases Stephen Curry (Golden State Warriors) i James Harden (Houston Rockets), l'aler Kevin Durant (Golden State Warriors), i els dos homes del joc interior dels Pelicans de Nova Orleans, l'aler pivot Anthony Davis i el pivot DeMarcus Cousins.

El resultat de les votacions, on han participat aficionats (50% de pes en la decisió final), premsa (25%) i els mateixos jugadors (25%) ha determinat que els dos capitans siguin LeBron James i Stephen Curry.

Ara, els entrenadors de l'NBA han de triar els 7 suplents de cada conferència, que es donaran a conèixer el 23 de gener. Llavors, els dos capitans hauran d'escollir d'entre la resta de titulars (8) i els 14 reserves els seus propis equips, en el nou format de Partit de les Estrelles que s'estrenarà aquest any i que no manté la divisió tradicional de jugadors entre Est i Oest. Els equips definitius se sabran el 25 de gener.