LeBron James i Giannis Antetokoumpo
Giannis Antetokoumpo (Bucks) i LeBropn James (Lakers) són ara mateix les principals estrelles de l'NBA (USA Today Sports / Reuters)
Bàsquet- NBA

L'NBA començarà el 31 de juliol i s'acabarà el 12 d'octubre

Els equips votaran aquest dijous, entre altres coses, si el campionat es resol en seu única a Orlando i quants equips hi prenen part

Actualitzat

Aquest dijous es votarà com es fa exactament la represa de l'NBA. No és fàcil trobar una solució per reconvertir una lliga tan competitiva. D'aquí que s'estigui preparant un format de 22 equips. Setze que ja ocupen plaça de play-offs, més sis més que estan a menys de vuit victòries d'aquesta possibilitat: New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Phoenix Suns i Washington Wizards.

D'acord amb els plans de l'organització que han de validar les franquícies, l'NBA tornarà el 31 de juliol a Orlando, Florida, com a seu única. L'NBA i l'Associació Nacional de Jugadors continuen discutint els detalls. De moment hi ha una data màxima per acabar, per al setè partit de les finals, que seria el 12 d'octubre.

L'objectiu és que el Draft i l'obertura dels agents lliures segueixin després, en ordre seqüencial, aquell mateix octubre. S'espera que el comissionat Adam Silver tingui una proposta sòlida i convincent per la Junta de Governadors, per donar-li llum verda aquest mateix dijous. També es parlarà de la pròxima lliga nord-americana 2020-21, que podria començar cap al Nadal.

 

 

 

 

Anar al contingut