Imatge promocional de l'All-Star (Foto: www.nba.com)
Imatge promocional de l'All-Star (Foto: www.nba.com)
Bàsquet

L'MVP de l'All-Star de l'NBA sortirà de les votacions dels aficionats via Twitter

L'NBA ha decidit incorporar plenament les xarxes socials a la seva gran festa anual. Twitter tindrà un paper protagonista per seleccionar el millor del partit entre les estrelles de la Lliga. Els aficionats votaran amb l'ajut d'uns divertits emojis per identificar els jugadors

Actualitzat

Els aficionats escolliran via Twitter el millor jugador de l'All-Star de l'NBA, que aquest cap de setmana se celebrarà a Toronto. La Lliga professional, a més, ha presentat els emojis que els seguidors de la seva competició arreu del món podran incloure en els seus missatges mentre votin.

Per primera vegada en la historia del Partit de les Estrelles, l'MVP de la nit serà escollit exclusivament a partir dels missatges publicats en aquesta xarxa social, que han d'incloure un "hashtag" amb el nom del jugador votat.

L'emoji de cada jugador parteix d'un dels seus trets característics, com el sobrenom (La Mamba Negra per a Kobe Bryant, la Corona per al Rei Lebron James), el seu aspecte (la cella d'Anthony Davis, la barba de James Harden o les ulleres de Rusell Westbrook) o el seu dorsal (el 35 de Kevin Durant, el 3 de Dwyane Wade o el 16 de Pau Gasol).

Aquí teniu la llista completa:

 

Una baixa d'última hora

Patrick Beverley, base titular dels Houston Rockets, no podrà defensar el títol de campió del concurs d'habilitats que va conquerir en el Cap de Setmana de les Estrelles de la temporada passada per culpa d'una lesió al turmell esquerre. El "rookie" dels Denver Nuggets Emmanuel Mudiay el substituirà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut