Espanyol

Lluís López: "Encara no hem aconseguit res"

El vestidor blanc-i-blau no es vol obsessionar amb la possible data de l'ascens a Primera i només pensa a guanyar el Màlaga per ampliar la bona ratxa de resultats

El retorn de l'Espanyol a Primera Divisió sembla qüestió de dies. Fins i tot podria ser el cap de setmana que ve, tot i que haurien de coincidir tres resultats: la victòria espanyolista contra el Màlaga, combinada amb les derrotes de l'Almeria i el Leganés.

La plantilla blanc-i-blava ha tornat aquest dilluns a la feina i no es vol obsessionar amb la possible data de l'ascens. Els jugadors no fan números i només pensen a guanyar el Màlaga per ampliar la bona ratxa de resultats. Lluís López ha recordat en declaracions als mitjans oficials de l'Espanyol que encara no han assolit el desitjat objectiu de l'ascens.

"En les últimes set jornades hem tret sis victòries i un empat i hem d'aprofitar aquest moment. Hem treballat durant tot l'any per allargar aquesta continuïtat de bons moments i bons partits i així ho hem de fer. Al final encara no hem aconseguit res, estem en la bona línia, hem de continuar treballant i anar partit a partit. Hem de mirar aquesta setmana el que podem millorar i intentar guanyar diumenge i seguir en aquesta dinàmica."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut