BARÇA

Lluís Carreras serà el director de futbol de Toni Freixa si guanya les eleccions

Carreras, format a la Masia, aposta per recuperar la metodologia com a principal eina per tornar el club al camí de l'èxit

Redacció Esport3Actualitzat

Lluís Carreras serà el director de futbol del Barça si Toni Freixa guanya les eleccions a la presidència, previstes per al 24 de gener. Freixa ho ha anunciat en un acte que s'ha fet aquest dimarts a la Sala Roma del Camp Nou.

"És un home de la casa, amb experiència i plens coneixements per dirigir i organitzar l'estructura que el club ha de tenir per cuidar des dels fonaments fins a l'élit el centre i pal de paller de la nostra gestió".

Carreras, exjugador del club i que va passar set anys a la Masia, s'ha referit a la "metodologia" com a l'eina principal a través de la qual el club blaugrana ha de retornar al camí de l'èxit

"Al Barça res no té sentit si no parlem de la metologia. La metodologia ha estat, hauria d'haver estat i serà la clau de l'èxit del nostre club en els propers anys. En els últims anys aquesta passió pel mètode s'ha perdut perquè els dirigents no creien en aquest mètode".

 

 

Lluís Carreras ha explicat que una de les seves funcions seria fitxar el director esportiu del club i que, conjuntament amb aquest, decidirien qui hauria de ser l'entrenador del primer equip. Preguntat sobre Leo Messi, Carreras ha estat clar i contundent.

"Leo Messi ha estat, és i serà fins que ll vulgui el millor jugador de la història del futbol. M'atreviria a dir que, juntament amb Gerard Piqué, són els únics jugadors que generen més que del que guanyen. Només hi ha una manera de convèncer-lo i és des del punt de vista personal: hem d'escoltar-lo, parlar i que després el club decideixi".

També ha estat clar a l'hora de parlar de Neymar.

"Futbolísticament, Neymar és un gran jugador, que reuneix els paràmetres per jugar al nostre equip. Però un jugador és més coses que futbol. Nosaltres en demanarem i n'avaluarem més aspectes que, en els ultims anys, Neymar no ha assolit".

Per a Toni Freixa i la resta de precandidats aquest dimecres comença la cursa per aconseguir les signatures necessàries per convertir-se en candidats.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut