Lluís Carreras, en una imatge recent
Futbol

Lluís Carreras debuta com a comentarista de futbol de TV3 en la retransmissió del Trofeu Joan Gamper

L'exjugador del Barça, el Mallorca i l'Atlètic de Madrid substituirà Gerard López com a analista en els partits de futbol de TV3. Aquest mes d'agost, també comentarà la Supercopa d'Europa i els dos partits de la Supercopa d'Espanya, al costat de Bernat Soler.

Actualitzat

El dimecres 5 d'agost, a partir de les 20.00, el canal Esport3 oferirà la presentació de la plantilla blaugrana. A partir de les 21.50, TV3 connectarà amb el Camp Nou per seguir en directe el partit del Trofeu Joan Gamper. L'enfrontament entre el FC Barcelona i l'AS Roma significa el debut de l'exfutbolista i entrenador Lluís Carreras com a nou comentarista de futbol de TV3

La nova plantilla del FC Barcelona es presentarà davant la seva afició dimecres 5 d'agost al Camp Nou. El canal Esport3 farà un seguiment especial d'aquesta jornada amb un programa especial que començarà a les 20.00 i culminarà quan els jugadors siguin presentats de manera oficial, aproximadament a les 21.30. A partir de les 21.50, serà TV3 qui oferirà el partit corresponent al 50 Trofeu Joan Gamper, que enfrontarà el FC Barcelona i l'AS Roma.

Els comentaris seran de Bernat Soler i Lluís Carreras, que debuta com a especialista en aquesta nova faceta com a analista dels partits de futbol de TV3. Tots dos estaran acompanyats per Xavi Lemus a la gespa i Marc Negre a la llotja.

A partir de les 00.15, TV3 emetrà un especial "El vestidor" amb entrevistes als jugadors i l'anàlisi de tot el que hagi passat durant el partit.

L'exfutbolista del Barça i entrenador Lluís Carreras és el nou comentarista de futbol de TV3.

Lluís Carreras va néixer a Sant Pol de Mar l'any 1972. Com a futbolista es va formar al planter del Barça, on va ingressar amb dotze anys. Va debutar al primer equip blaugrana amb Johan Cruyff la temporada 1990-91 quan tenia 18 anys. També va jugar a l'Atlètic de Madrid, Mallorca i Oviedo, entre altres equips de Primera Divisió. Al marge de Cruyff, durant la seva trajectòria professional, Lluís Carreras també va estar sota les ordres d'entrenadors com Luis Aragonés o Radomir Antic.

Carreras té el títol d'entrenador nacional, entrenador UEFA i el de Director Esportiu. Com a entrenador destaca la seva etapa al Sabadell, amb el que va aconseguir l'ascens a Segona A.

En aquesta nova etapa professional, Lluís Carreras farà d'analista dels partits de futbol a TV3 al costat de Bernat Soler. Aquest mes d'agost, a més del partit del Trofeu Joan Gamper entre el Barça i la Roma, també comentarà la Supercopa d'Europa entre el Barça i el Sevilla i els dos partits de Supercopa d'Espanya que enfrontaran el Barça amb l'Athletic de Bilbao.

Durant la temporada, el plat fort seran els partits de Champions League, que per setè any consecutiu es podran veure a TV3. A finals d'agost, Lluís Carreras ja comentarà els partits de la prèvia de la Champions i, a partir de mitjans de setembre, s'iniciarà la fase de grups. TV3 emetrà el millor partit dels dimarts i farà un seguiment especial a la participació del Barça, que buscarà reeditar el títol aconseguit al juny a la final de Berlín.

 

Anar al contingut