Els jugadors del Llevant, preparant un partit que pot ser històric per a l'entitat (EFE)
Futbol

Llevant i Athletic busquen l'altra plaça per a la final de la Copa del Rei

Els "granotes" esperen fer prevaldre el factor camp davant un Athletic que no podrà comptar amb Iñigo Martínez per sanció

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja ha segellat el seu pas a la final de la Copa del Rei i ara espera rival; un rival que sortirà del duel que lliuren aquest vespre el Llevant i l'Athletic (21.00) al Ciutat de València. L'equip de Paco López parteix amb el lleuger avantatge d'haver obtingut un empat de San Mamés (1-1) en el partit d'anada, però l'Athletic compta amb el pes de la història en la competició i el seu rendiment en temps recents. Es dona la circumstància que l'equip basc pot jugar dues finals de Copa en dues setmanes: la que correspon a la temporada passada, davant la Reial Societat i que es farà el 4 d'abril, ja la té assegurada. Avui pot certificar també la d'aquesta temporada, prevista per al dia 17, amb el Barça com a primer classificat.

Llevant i Athletic s'han vist les cares dues vegades en poc temps. Tant a l'anada de les semifinals de Copa com en partit de Lliga, a València, aquest divendres passat, el resultat va ser d'empat (1-1). Però al final del partit de Lliga hi va haver una acció que pot influir en el partit d'aquest dijous: el central de l'Athletic Iñigo Martínez va ser expulsat amb el partit ja acabat per una acció sobre Sergio León que l'àrbitre va fer constar com agressió. Martínez no podrà jugar, ja que el Comitè d'Apel·lació ha rebutjat aquest dijous mateix el recurs presentat per l'equip biscaí a la seva sanció de 4 partits.

 

 

 

Anar al contingut