Aquest és l'equip del Lleida Llista Blava que ha fet història i s'ha proclamat campió de la Copa CERS
Hoquei patins

El Lleida derrota el Barcelos als penals i guanya la Copa CERS

El Lleida Llista Blava jugava la segona final de la seva història de la Copa CERS. Ho feien a casa, al pavelló Onze de Setembre. Aquesta vegada...

L'ICG Software Lleida i l'OC Barcelos han disputat una final de Copa CERS molt emocionant. Els del Segrià, però, sempre han jugat a remolc dels portuguesos, tot i que han anat de menys a més.  En la primera part, Guimaraes ha avançat els visitants amb un xut espectacular des de gairebé mitja pista (min. 18). El porter Lluís Tomàs no ha pogut fer res per evitar el gol. Amb aquest 0 a 1 s'ha arribat al descans.

La represa ha estat totalment a cara o creu. Però quan més ho intentava el Lleida, Joao Almeida, de xut creuat, ha marcat el 0 a 2. Era el minut 7 de la segona part i la final es posava molt difícil per als catalans. Tres minuts més tard, Andreu Tomàs ha escurçat les distàncies gràcies a un penal. Poc després, Dario Giménez, que havia fallat un penal amb 0 a 1, no ha desaprofitat una falta directa per col·locar el 2 a 2 en el marcador.

A partir d'aquest moment, l'Onze de Setembre s'ha convertit en una olla a pressió i els de Folguera s'haurien pogut avançar si Dario Giménez hagués transformat una nova falta directa, però aquesta vegada no ha pogut superar Ricardo Silva, el porter del Barcelos. Amb el 2 a 2 s'ha arribat a la pròrroga.

En el temps extra, tots dos equips s'han tornat molt més conservadors per la manca de marge d'error i el marcador ja no s'ha mogut. La final, doncs, ha arribat als penals. I ha estat aquí on el Lleida s'ha proclamat campió de la Copa CERS i ha fet història (1-0). El reusenc Jordi Creus ha estat l'autor del gol decisiu. L'Onze de Setembre ha estat una festa.

El Lleida havia arribat a la final de la Copa CERS l'any 2003, però la va perdre contra el Reus Deportiu. Per la seva banda, l'OC Barcelos havia guanyat les dues últimes finals de la competició.