Una imatge del partit que han disputat el Lleida i el Bassano a l'Onze de Setembre
Hoquei patins

Lleida i Voltregà, a la final four de l'Europe Cup

El Lleida elimina el Bassano i el Voltregà es desfà del Follonica, mentre que l'Igualada Rigat i el Caldes cauen eliminats i no hi haurà ple català

Sort diversa per als equips catalans en els quarts de final de la WSE Europe Cup. El Finques Prats Lleida i el Voltregà Stern Motor seran a la final four de la segona competició continental (antiga Copa CERS), que es jugarà els dies 22 i 23 d'abril en una seu encara per determinar. L'Igualada Rigat i el Recam Làser Caldes, en canvi, han caigut eliminats.

Nit històrica per al Finques Prats Lleida, que s'ha classificat per cinquena vegada en la seva història per a la final de l'Europe Cup. Els lleidatans havien de remuntar un 2 a 1 contra el Bassano italià i ho han aconseguit en imposar-se per 8 a 2, en un duel que s'ha resolt a la pròrroga. Oriol Vives ha destacat amb 3 gols.

El Voltregà ha hagut de patir de valent a la pista del Follonica italià, on defensava un 5 a 2 del partit d'anada. Els italians s'han arribat a avançar 4 a 1 al descans. Els osonencs han reaccionat a la segona part per acabar caient 5 a 3 i classificant-se per a la final a 4. Aleix Molas ha marcat dos gols pel Voltregà.

L'Igualada i el Caldes, la creu

L'equip de l'Anoia no ha pogut defensar el 4 a 2 a favor seu del partit d'anada contra el Braga. En un partit molt intens, l'Igualada ha anat gairebé sempre a remolc, i amb 5 a 3 al final del temps reglamentari, el duel s'ha vist abocat a la pròrroga. Una pròrroga que s'ha decantat per culpa d'un xut potent a l'escaire de Pereira en l'últim segon de la primera part, per establir un 6 a 3 que ha estat definitiu.