Champions

Liverpool i Nàpols jugaran els vuitens de la Champions en quedar primer i segon del grup E, respectivament

El Salzburg jugarà la Lliga Europa

Jordi GrauActualitzat

Salzburg i Liverpool han firmat taules en la primera meitat. Els de Klopp han matat el partit després de la represa en dos minuts. Keita ha situat el 0-1 en el 56 i Salah, que havia tingut moltíssimes oportunitats, ha fet el segon en el 57 amb una rematada amb poc angle. El vigent campió d'Europa podria ser rival del Reial Madrid a vuitens.

El Nàpols, molt superior al Genk, ha encarrilat el partit gràcies a un hat-trick de Milik en els primers 45 minuts, el tercer l'ha fet de penal. Ja en la segona meitat, Mertens, també de penal, ha tancat la golejada. Els d'Ancellotti podrien ser rivals del Barça a vuitens.