L'àrbitre, nascut a Florencia, tornarà a xiular el Barça per quart cop (Reuters)
Futbol

L'italià Gianluca Rocchi xiularà el Barça - Manchester City

Ha estat l'escollit per dirigir dimecres el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà el F. C. Barcelona i el Manchester City

Actualitzat

La UEFA ha anunciat avui, dilluns, les designacions arbitrals per als últims enfrontaments de vuitens, ronda en què el Barcelona tornarà a coincidir amb l'àrbitre italià que ja va xiular el partit que els blaugrana van jugar al camp de l'Apoel aquesta temporada, en la penúltima jornada de la fase de grups. Serà la quarta vegada en què el Barça coincidirà amb Rocchi, àrbitre amb el que mai ha perdut. La temporada 2012-2013, l'italià va dirigir el Barcelona-Celtic (2-1) de la fase de grups, i en la 2010-2011, també a la ronda inicial, el Panathinaikos-Barça (0-3).

Àrbitre del grup Elit de la UEFA des de la temporada 2010-2011, Gianlucha Rocchi va ser triat per al torneig olímpic de Londres 2012 i va entrar en la preselecció per al mundial del Brasil 2014, encara que finalment no hi va participar. A més de la trobada de classificació per a l'Eurocopa de França 2016 República Txeca-Holanda (2-1), els compromisos més recents dirigits per Rocchi a la Lliga de Campions van ser el Zenit-Standard (3-0), de l'eliminatòria prèvia, i l'Arsenal-Galatasaray (4-1), de la fase de grups. En l'edició del 2015 de la Lliga Europa també va xiular el Lokeren-Trabzonsport (1-1), de la fase de grups. La temporada passada va xiular el xoc de quarts d'aquesta competició entre el Sevilla i el Porto, saldat amb 4 a 1 a favor del conjunt andalús.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut