Migno, "pole" a Le Mans
Moto3

L'italià Andrea Migno aconsegueix la "pole" a Moto3

Acosta, líder del Mundial, sortirà de la setena línia. Gabi Rodrigo es classifica a la segona fila

Xavi GuillénActualitzat

Com acostuma a passar a Le Mans, la meteorologia condiciona els qualificatius en totes les categories. A l'inici de la Q2 ha començat a ploure amb força, però només un parell de minuts. Ha quedat una part del circuit molla i una altra s'ha començat a eixugar. En aquestes condicions, Migno s'ha arriscat, ha muntat gomes de sec i ha acabat primer. Ha tret més de dos segons de marge a Ricardo Rossi, que també duia gomes de sec però tenia la moto malmesa d'una caiguda. Tercer ha quedat el valencià Jaume Masià.

Des del centre de la segona línia sortirà l'hispanoargentí Gabriel Rodrigo, mentre que Xavier Artigas ho farà des de la penúltima posició. El català ha caigut al matí i ha hagut de passar una revisió mèdica a l'hospital de Le Mans. Està bé i correrà demà, però no ha tingut temps d'arribar a la qualificació.

El líder i la revelació del mundial, Pedro Acosta, ha quedat fora de la Q1 i sortirà del centre de la graella, a la setena línia. Pel murcià pot ser una motivació extra. A Qatar sortia últim des del "pit lane" i va guanyar la cursa.

Raúl Fernández s'estrena a Moto2

Primera "pole position" en Moto2 per Raúl Fernández amb KTM. Pel pilot madrileny és la seva setena "pole", les altres las va marcar en Moto3. A la primera línia l'acompanyen, debutant en la categoria, l'italià Marco Bezzecchi i el nord-americà Joe Roberts

Segona línia pel valencià Aron Canet i el madrileny Augusto Fernández. El líder del campionat, l'australià Remy Gardner ho farà de la tercera. Pel que fa els corredors catalans, Xavier Vierge tanca la quarta fila mentre que Albert Arenas ha quedat força endarrerit. Sortirà des de la vuitena.

Anar al contingut