L'IRTA s'ha adreçat per carta als equips del mundial de motociclisme
Motociclisme

L'IRTA alerta els equips pel relaxament en l'ús de la mascareta al pit lane i al pàdoc

L'associació d'equips del mundial de motociclisme ha enviat una carta per mostrar la seva decepció perquè, al darrer triplet de curses, hi ha hagut pilots que han marxat a casa entre curses i per demanar que no abandonin la bombolla per la salut de tothom

L'Associació d'Equips del Mundial de Motociclisme, l'IRTA, s'ha adreçat per carta als equips alertant-los de la situació de la Covid-19. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'IRTA alerta que detecta relaxament en l'ús de mascareta i en el distanciament social al pit lane i al pàdoc durant algunes celebracions, i mostra la seva decepció perquè, al darrer triplet de grans premis, hi ha hagut pilots que han marxat a casa entre curses.

Segons afegeix, els casos de coronavirus dins de la caravana s'han contret fora, en residències particulars, i durant viatges innecessaris; i demana a tothom, principalment als pilots, que al darrer triplet de curses del mes que ve no abandonin la bombolla per la salut de tothom i per no prendre riscos que puguin portar a l'exclusió d'una o més curses. En cap cas és una ordre; només una forta recomanació. 

Màxima emoció al mundial de MotoGP

El Mundial de MotoGP fa l'últim descans abans de l'atac final, les tres darreres curses que es disputaran seguides al novembre. Un campionat que vol arribar al final malgrat les noves restriccions per la Covid-19 i que té en el mallorquí Joan Mir un líder sòlid, però que no es pot refiar ja que hi ha fins a 6 pilots separats per 32 punts, amb 75 encara en joc.

Anar al contingut