Lliga de Campions

Lionel Messi, autor del millor gol de la temporada passada de la Champions, segons la UEFA

Lionel Messi, davanter argentí del Futbol Club Barcelona, ​​ha estat el futbolista triat per la UEFA com l'autor del millor gol de la temporada passada pel gol que va aconseguir en la primera fase de la Lliga de Campions davant la Roma

Actualitzat

Va ser el segon gol davant la Roma en la fase de grups de la Champions 2015/2016. El de Rosario va culminar amb una vaselina una jugada col·lectiva del seu equip en què van participar també Neymar i Luis Suárez. Aquest partit, disputat al Camp Nou el mes de novembre, va acabar per 6 a 1 a favor dels de Luis Enrique.

El jugador del Barça ha obtingut el 34% dels vots i ha superat el gol del brasiler Ricardinho en l'Europeu de futbol sala, que s'ha quedat amb el 13% dels vots, mentre que el gol del suís Shaquiri en els vuitens de final de l'Eurocopa davant Polònia ha quedat en tercera posició, amb l'11%.    

Tot i obtenir el premi al millor gol de l'any, Lionel Messi no és entre els tres nominats a millor jugador d'Europa per la UEFA, que són Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann, i el guanyador se sabrà aquesta tarda durant el sorteig de la primera fase de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut