Futbol internacional

L'Inter vola cap a l'"scudetto" amb un nou rècord de 14 victòries consecutives

Amb el seu triomf a Marasi davant la Sampdoria (0-2), l'Inter de Milà ja ha elevat a catorze el rècord de victòries consecutives en lliga. A més, l'equip de Roberto Mancini es manté invicte i conserva el seu ampli avantatge d'onze punts al capdavant de la Sèrie A, i cada cop sembla més evident que s'adjudicarà l'"scudetto". Fins i tot, la casa d'apostes més important d'Itàlia ha anunciat que a partir d'aquesta setmana començarà a pagar a qui en el seu moment va apostar pels "neroazzurri" com a campions de lliga.

Actualitzat

Els gols del conjunt llombard van ser obra del suec Zlatan Ibrahimovic (m. 38) i del brasiler Maicon (m. 75). Es tracta del segon triomf consecutiu de l'Inter contra la Sampdoria, ja que fa cinc dies tots dos equips es van enfrontar a Gènova en el matx d'anada de les semifinals de Copa. Aleshores els de Mancini també es van imposar, amb un contundent 0 a 3.

Nova "testata" sobre Materazzi

La imatge de la jornada la protagonitza el defensa de l'Inter Marco Materazzi, que es veu que és tot un especialista a treure de polleguera els jugadors rivals amb els seus insults. Ho va fer amb Zidane a la final del Mundial, i sis mesos i vint dies després d'aquell famós cop de cap, ahir va tornar a viure la mateixa situació amb el jugador de la Sampdoria Gennaro Delvecchio, que també va esclatar i li va clavar un cop de cap que va fer anar per terra Materazzi. Això sí, l'Inter és l'equip amb una ratxa més bona de tot Europa: amb la victòria d'ahir ja en suma 14 de consecutives a la lliga i comptant totes les competicions acumula 26 patits imbatut.

Anar al contingut