futbol sala

El Movistar Inter s'enfrontarà al Valdepeñas a la final de la Lliga de futbol sala

Xavier LorenteActualitzat

L'Inter ja és a la final del play-off exprés del Martín Carpena de Màlaga

. El cap de sèrie número 1 del torneig no ha fallat en un matx que ha començat perdent amb gol de Tomaz al minut 2. Era l'inici somiat per al Palma, que buscava la primera final de Lliga de la seva història. Els madrilenys han reaccionat amb bon joc i un gol de Borja després d'una brillant jugada d'Humberto al minut 9. Fins al descans, els de Tino Pérez s'han mostrat molt superiors.

A la represa, el Palma ha sortit a totes. La tempesta balear ha caigut damunt la porteria de Jesús Herrero, que s'ha multiplicat per salvar mil i una situacions de perill. Vilela i Eloi Rojas han topat amb els pals abans del gol decisiu del matx que ha fet Bebe. El cordovès ha guanyat l'esquena de la defensa illenca i ha superat una sortida en fals de Carlos Barrón per clavar una mitja vaselina perfecta (2-1, minut 33). Els de Vadillo han atacat de seguida amb porter jugador, però sense cap sensació de poder remuntar el matx. Marlon, sobre la botzina, ha fet el definitiu 3 a 1 per l'Inter.

El Valdepeñas es desfà del Llevant (2-5)

El Valdepeñas s'ha classificat per a la final de la Lliga de futbol sala

La millor collita de la seva història l'ha conduït a la segona final de la temporada. Després del subcampionat a la Copa davant el Barça, el Valdepeñas s'ha classificat també per a la seva primera final de lliga en superar el Llevant per 2 a 5. En només dos anys a Primera Divisió, el club manxec ha aconseguit cotes inimaginables. L'any passat lluitava per no baixar. Aquest any, és un dels dos candidats a aixecar el títol de la regularitat.

Catela ha obert el marcador al minut 5 en un contraatac magnífic de l'home del matx: Rafael Rato. El veterà brasiler, exjugador d'Inter, ha donat l'assistència al gadità i 20 segons després ha marcat ell mateix el 0 a 2 (minut 5). Pedro Toro de penal ha reduït distàncies. Abans del descans, Buitre ha recuperat una pilota clau, ha combinat novament amb Rafael, i el de Móstoles ha fet l'1 a 3.

A la segona part, el Llevant ha accelerat i ha dominat durant molts minuts al rival. De fet, el Valdepeñas s'ha carregat de seguida amb 5 faltes i això ha condicionat la seva defensa. Els valencians no han tingut sort en els darrers metres. Dos pals: un de Rubi i un de Cuzzolino en un doble penal semblaven complicar les seves aspiracions. Maxi Rescia ha acabat trobant premi al minut 31 (2-3). Els granota han atacat amb porter jugador però sense sort. Tot el contrari, Chino i Rafael (2-4, minut 37 i 2-5 minut 40) han sentenciat amb dues recuperacions fantàstiques per refermar el pas a la final dels manxecs que en tenien prou amb l'empat també per passar.

El Valdepeñas dels catalans José Ruiz (tanca) i Joan Linares (secretari tècnic) vol continuar somiant en la final de dimarts 30 de juny a les 15.30h a Màlaga davant Movistar Inter. Aquesta temporada els de David Ramos ja saben què és guanyar els madrilenys.