Ricardinho celebra el seu gol en la victòria de l'Inter contra el Palma
Futbol sala

El Movistar Inter i El Pozo Múrcia s'enfrontaran en la primera semifinal de la Copa d'Espanya

Els campions d'Europa s'han desfet del Palma Futsal en un partit molt igualat (3-2) i els murcians han eliminat el Llevant amb més solvència (4-0)

Xavier LorenteActualitzat

El Movistar Inter ha eliminat el Palma en el primer partit de quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala que es disputa des d'aquest dijous i fins diumenge al pavelló de la Font de Sant Lluís, a València. Els campions d'Europa havien perdut contra els illencs en els dos partits de lliga d'aquesta temporada, però aquest cop no han fallat en un partit molt igualat.

El Palma s'ha avançat amb gol de Nunes al minut 23. L'Inter ha reaccionat i ha capgirat el marcador, amb gols de Gadeia (min. 26) i Ricardinho (min. 28). En un partit sense treva, els balears han empatat a 2 pocs segons després per mitjà altre cop de Nunes (min. 28). L'ofici dels madrilenys ha acabat decantant la balança al minut 36 amb el definitiu 3 a 2 que ha fet Humberto en una brillant acció individual. El Palma ha buscat l'empat amb l'atac de porter jugador però sense encert.

El Pozo Múrcia, botxí del Llevant

El rival dels madrilenys serà El Pozo Múrcia, que en la segona semifinal s'ha desfet amb solvència del Llevant. Després d'una primera part sense gols, en la represa els murcians han fet valer la seva major experiència per eliminar els amfitrions. Álex ha inaugurat el marcador en el minut 23 i nou minuts després, Fernando ha fet el segon. El Llevant ha hagut d'arriscar i el Pozo ha aprofitat que els granotes jugaven amb porter jugador per sentenciar amb dos gols més de Pito i Javi Alonso en pròpia porteria.