Lliga de Campions

L'Inter juga al camp del Rubin Kazan, l'Arsenal i l'Olympiacos lluitaran pel liderat, i la Fiore rep el Liverpool

L'Inter juga a la tarda al camp del Rubin Kazan. Els de Mourinho, després de l'empat en la jornada inicial, necessiten la victòria, i no haurien de tenir problemes amb els russos, l'equip més feble del grup. L'Inter té les baixes de Motta i Sneijder. En d'altres partits interessants de la jornada, l'Arsenal i l'Olympiacos buscaran el liderat del grup H, mentre que el Liverpool parteix com a favorit contra la Fiore. Altres partits de la jornada: Debreceni - O. Lió, AZ Alkmaar - Standard Lieja i Unirea Urziceni - Stuttgart.

Actualitzat
Rubin Kazan-Inter

L'Inter de Mourinho no pot fallar al camp del cuer del grup, el Rubin Kazan rus, si aspira a disputar al Barça el liderat del grup. Té les baixes de Motta, Materazzi i l'exmadridista Sneijder, però al davant, la pólvora continua intacta amb Diego Milito i Samuel Eto'o. La pólvora dialèctica de Mourinho en la prèvia del partit, en canvi, més aviat mullada. Cap ocurrència i massa tòpics. Mourinho sap que l'ambient a l'estadi central de Kazan pot ser molt calent. Serà el debut a casa en la Champions del Rubin, que viu l'època daurada de la seva història. És líder de la primera divisió russa, que es va adjudicar el 2008 per primer cop. Cal recordar, per cert, que havia pujat de Segona el 2002. A la seva plantilla no hi ha cap crac, però sí un vell conegut de l'afició del Màlaga i el Nàstic: el defensa César Navas.

Arsenal-Olympiacos


De la resta de partits d'avui, n'hi ha dos de destacats. Un és el que a Londres jugaran l'Arsenal i l'Olympiacos. Cesc Fàbregas tornarà a liderar els "gunners", que en la primera jornada van patir més de l'esperat contra el Lieja. Mannone, el tercer porter, tornarà a ser titular donades les baixes d'Almunia i Fabianski. Per la seva banda, l'Olympiacos acaba d'estrenar entrenador. Zico, el mític jugador brasiler, s'ha fet càrrec del campió grec, que ha encadenat quatre victòries consecutives, inclòs el partit inicial d'aquesta Champions contra l'AZ Alkmaar. Per tant, a l'Emirates Stadium, avui hi haurà en joc el liderat del grup H.

Fiorentina-Liverpool

I també es preveu interessant la visita del Liverpool al camp de la Fiorentina. Fernando Torres, el màxim golejador de la Premier, mirarà d'allargar la seva ratxa golejadora contra els italians. Ben al contrari, el nou entrenador de la Fiore, Cesare Prandelli, no podrà disposar del seu golejador Alberto Gilardino, sancionat per dos partits en ser expulsat en el partit inicial contra el Lió.

Altres partits de la jornada: Debreceni - O. Lió, AZ Alkmaar - Standard Lieja i Unirea Urziceni - Stuttgart.
Anar al contingut