Els jugadors de l'Inter Club d'Escaldes celebren un dels gols
Els jugadors de l'Inter Club d'Escaldes celebren un dels gols
Champions

L'Inter Club d'Escaldes passa a la final de la preliminar de la Champions

Arrenca la Champions 2022/2023 amb una ronda preliminar abans de la fase de grups

Actualitzat

Aquest dijous es juga un minitorneig preliminar de la Champions de la temporada que ve, amb semifinals a Reykjavík, Islàndia.

Hi competeixen els quatre campions de les quatre lligues amb pitjor coeficient UEFA: Estònia, San Marino, Islàndia i Andorra.

Dos gols del jugador de Lleida Genís Soldevila han donat el pas a l'Inter Club Escaldes d'Andorra a la classificació per a la final d'aquesta final four preliminar:

La temporada passada, el Pristina, de Kosovo, els va deixar sense premi (0-2). Aquest curs, els andorrans busquen la primera ronda d'una Champions 2022-23 que ja és aquí. El camí a Istanbul ha començat.

El partit s'ha disputat en terreny neutral, a Reykjavík. L'altra semifinal la disputaran el Levadia de Tallinn d'Estònia contra l'amfitrió, el Vikingur, al mateix escenari

Una Champions amb calendari atapeït

La Champions League de la temporada que ve haurà de modificar el seu calendari per adaptar-lo al Mundial de Qatar. Les dates d'aquesta competició seran excepcionals, ja que les altes temperatures estivals del país asiàtic obliguen a disputar el Mundial a l'hivern.  

La fase de grups començarà més d'hora de l'habitual, el 6 de setembre, i finalitzarà l'1-2 de novembre, per tant,sis setmanes abans de l'habitual. Les semifinals acabaran el 17 de maig i la final serà el 10 de juny de 2023 a l'Estadi Atatürk d'Istanbul .

El Barça serà al bombo 2 juntament amb Liverpool, Atlètic de Madrid, Sevilla, Chelsea, Tottenham, Juventus i Leipzig. Al bombo 1 hi ha el Madrid  City, Bayern, PSG  Milan, Porto, Ajax i Eintracht. El sorteig es farà el 25 d'agost. 

Anar al contingut