Barça

L'Inter assumeix la prima de prop de 10 milions d'euros que volia Eto'o i avui es podria tancar l'acord

El traspàs d'Eto'o a l'Inter de Milà torna a anar per bon camí. Després d'una reunió ahir entre el representant del jugador, Josep Maria Mesalles, i els dirigents de l'Inter, es va arribar a un principi d'acord, segons el qual Eto'o es vincularà al club italià per cinc temporades. Totes dues parts esperen tancar l'acord avui, de manera definitiva. L'Inter i Eto'o ja estan d'acord en el salari del camerunès, i la prima extra de fitxatge que exigia el camerunès de prop de 10 milions d'euros l'assumirà l'Inter.

Actualitzat
Samuel Eto'o està a punt de tancar el fitxatge amb l'Inter de Milà i posar el punt final a un cicle de cinc temporades al Barça. D'aquesta manera, Zlatan Ibrahimovic es convertirà en el nou davanter centre blaugrana. El suec és a Boston, pendent de viatjar a Catalunya. Espera que el partit contra el Chelsea, en la gira que l'Inter fa als Estats Units, sigui el del seu comiat amb el conjunt italià. El davanter suec va jugar els últims 30 minuts i no va estar gaire inspirat. Sens dubte, el "pichichi" del campió d'Itàlia ja té el cap a Barcelona, i fins i tot pressiona els directius del seu equip perquè tanquin tan aviat com puguin el seu traspàs al Barça.

Hi ha dues possibles solucions. La primera, que el representant de Samuel Eto'o, Josep Maria Mesalles, que és a Milà negociant, arribi a un acord amb el conjunt italià. D'aquesta forma es faria l'intercanvi dels dos jugadors més els 45 milions d'euros que pagaria el Barça. Això sí, l'entitat barcelonista es nega a pagar cap prima de traspàs a Eto'o per deixar el club.

Si el jugador camerunès no fitxa per l'Inter, el Barça fitxarà igualment Ibrahimovic. Però contràriament al que es deia des d'Itàlia, caldria seure per negociar la quantitat definitiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut