Tenis

L'intent de rentada de cara de Djokovic després de la crisi amb la covid a Austràlia

El tenista adquireix el 80% de la biotecnològica danesa QuantBioRes

Actualitzat

Novak Djokovic segueix generant notícies relacionades amb el coronavirus. El tenista ha causat una gran polèmica per haver anat a Melbourne a jugar l'Open d'Austràlia sense estar vacunat, cosa que ha provocat la seva expulsió del país. De fet, la seva decisió de no vacunar-se l'ha convertit en una espècie d'heroi per als negacionistes de la pandèmia.

Malgrat això, el serbi ha adquirit el 80% de la biotecnològica danesa QuantBioRes, amb l'objectiu de desenvolupar un tractament mèdic contra la covid, segons ha anunciat el conseller delegat de la companyia a Reuters. Es tracta d'una petita firma danesa que en el seu web explica que compta amb una tecnologia anomenada RRM, per al desenvolupament de tractaments i cures per a retrovirus i bacteris resistents. L'equip de l'empresa el formen bioquímics, físics, enginyers i programadors.

La companyia de Copenhaguen ja compta amb diferents estudis sobre els mecanismes d'infecció d'aquest coronavirus i en el seu web anuncia que començarà l'estudi de diferents tractaments contra la malaltia.

Anar al contingut