L'informe del Betis posa en dubte el paper de Lopetegui després de l'agressió a Joan Jordán
L'informe del Betis discuteix el paper de Lopetegui després de l'agressió a Joan Jordán
FUTBOL

L'informe pericial del Betis assenyala Lopetegui: "Tira't a terra"

El club verd-i-blanc ha presentat un estudi que acusa el Sevilla d'haver fingit per aconseguir la suspensió del partit de Copa

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica pel tub de PVC que va impactar en Joan Jordán no va acabar amb l'eliminació del Sevilla contra el Betis a la Copa del Rei. El club verd-i-blanc vol deixar sense efecte els dos partits de sanció sobre el Benito Villamarín i està disposat a plantar cara.

A més d'un escrit d'al·legacions al Comitè de Competició i d'un recurs al Comitè d'Apel·lació, ha presentat un informe pericial, avançat pel programa "El chiringuito de Mega" i ampliat pel diari Marca, en què assenyalen el comportament de l'entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, que hauria dit a Joan Jordan que es tirés a terra.

L'informe consta de 23 pàgines i compta amb l'anàlisi d'un expert en criminologia i un altre en comunicació no verbal, d'un logopeda i d'un psicòleg legal i forense.

Aquests especialistes han estudiat els vídeos disponibles i han fet una reconstrucció molt detallada de l'actuació dels sevillistes després de l'agressió. Segons aquesta anàlisi, Joan Jordán expressa a l'àrbitre en un primer moment que es troba bé i actua en aquest sentit, però és uns instants després, quan rep primer una indicació de Rakitic i després l'ordre de Lopetegui de tirar-se a terra, que Jordán comença a mostrar signes d'estar afectat per l'agressió.

Sempre segons el relat dels fets que aporta l'informe, és llavors quan Lopetegui crida l'atenció als àrbitres i Jordan es tira a terra, assegurant que se sent marejat. "Tots els actors desenvolupen un paper marcat amb un objectiu diferent del de la represa. Tot el que passa a continuació es pot interpretar com a una simulació", conclou l'estudi.

Anar al contingut