Pol Pacheco i Ximbinha han estat els autors dels gols del Santa Coloma a Múrcia (@fsalagarcia)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma segueix la mala ratxa a Múrcia (3-2)

Els colomencs han caigut a la pista d'El Pozo Múrcia en un partit molt disputat en què, malgrat la insistència, no han tingut premi

L'Industrias Santa Coloma ha encadenat la quarta derrota consecutiva a la Lliga després de caure davant El Pozo Múrcia per 3 gols a 2.

Fernando ha obert el marcador al minut 3 en una primera part en què, tot i intentar-ho, el Santa Coloma no ha aconseguit l'empat. La segona meitat ha començat molt intensa. Álex ha enviat una pilota al pal per part local i, en la jugada posterior, Pol Pacheco ha marcat el gol de l'empat. Però tot s'ha torçat en dos minuts fatídics pels catalans.

Andresito Alcántara ha fet el 2 a 1 i, un minut després, Álex ha marcat el tercer pel Pozo. El Santa Coloma ha reaccionat i ha retallat diferències per mitjà de Ximbinha, però els locals s'han mostrat molt sòlids i s'han acabat emportant la victòria.

Amb aquesta derrota, ja són cinc jornades dels colomencs sense conèixer la derrota i l'equip català acabarà l'any en desena posició amb 19 punts.