Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma aixeca la segona Copa Catalunya

L'equip colomenc guanya al totpoderós Barça, 4 a 3

Miquel RibasActualitzat

L'Industrias Santa Coloma ha trencat l'aclaparador domini del Barça a la Copa Catalunya i ha posat fi al seu regnat, que durava des de la final del 2013. L'equip colomenc ha aixecat la seva segona Copa, la primera va ser l'any 2012.

Els blaugrana als cinc minuts de joc s'han avançat en el marcador. Una passada d'Adolfo l'ha culminat Dyego en el primer gol. Tres minuts després Bruno Petry, de penal, ha fet l'empat a 1.

El Santa Coloma, abans d'arribar al descans, mitjançant Alex Verdejo ha fet el 2 a 1.

Al començament de la segona, el Barça ha sortit a totes, però s'ha trobat amb les parades del porter Miquel Freixes, que ha impedit tres gols.

A falta de 7 minuts pel final, Aicardo ha pogut introduir la pilota a la xarxa de la porteria de Freixes. Era el 2 a 2.

No ha trigat gaire a reaccionar l'equip colomenc i Albert Cardona ha tornat a avançar a l'equip d'Óscar Redondo. 26 segons després, el brasiler Well ha fet embogir l'equip al marcar el 4 a 2.

El Barça no s'ha enfonsat i un minut abans de l'acabament Ribillos ha marcat el tercer gol dels blaugrana. L'equip d'Andreu Plaza s'ha llançat a buscar l'empat a 4 per forçar la pròrroga, que ja no ha arribat. L'eufòria final dels jugadors del Santa Coloma estava més que justificada. Havien perdut les últimes sis finals de la Copa Catalunya contra el Barça.