L'Industrias ha tornat a guanyar a la pista del Burela
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma guanya a la pista del Burela (0-2)

L'Industrias ha visitat la pista del cuer, el Burela, d'on ha tret una valuosa victòria gràcies als gols de David Álvarez i David Peña a la primera part

Redacció Esport3Actualitzat

Al pavelló de Vista Alegre s'ha obert la desena jornada amb un partit d'urgències. El Burela encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada i l'Industrias hi arribava amb la necessitat d'aconseguir un triomf per enganxar-se al tren de la Copa.

Als onze minuts, el capità David Álvarez ha obert el marcador amb una jugada individual. Cinc minuts més tard, David Peña amb un gran gol ha ampliat l'avantatge amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, David Álvarez ha disposat d'una nova ocasió en què no ha definit bé davant del porter local. Drahovsky, de volea a la sortida d'un córner, ho ha intentat. El seu xut, però, ha sortit alt. Ell mateix, més tard, ha enviat la pilota al travesser. A la desesperada, el Burela ha jugat de cinc a quatre minuts per al final i és quan ha arribat l'ocasió de perill que ha generat Pitero posant a prova Borja. L'Industrias, però, ha fet bons els gols aconseguits al primer temps per tornar a jugar un partit cinc jornades després.

Anar al contingut