Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma esgarrapa un valuós empat contra l'Inter Movistar (3-3)

El porter colomenc Miquel Feixes, amb 24 parades, ha estat fonamental per sumar un punt contra el conjunt madrileny

Miquel RibasActualitzat

L'Industrias Santa Coloma ha empatat a tres amb l'Inter Movistar i ha esgarrapat un valuós punt que el manté en la dotzena posició de la lliga. En part ha estat gràcies al seu porter Miquel Feixes, que ha fet 24 parades, i s'ha convertit en la figura de l'enfrontament. Era el segon partit que l'equip colomenc jugava a l'Olímpic de Badalona i l'equip d'Óscar Redondo ha jugat molt secundat pel seu públic.

L'Inter, a dos minuts i mig per arribar al descans, ha obert el marcador gràcies a Adrián Alondo "Pola". Al començament de la segona part, una gran acció d'Uri Santos l'ha culminat Albert Cardona en l'un a un. Novament Pola ha avançat el Movistar amb el seu segon gol. La rèplica l'ha posat Maico, que s'ha estrenat i ha marcat després de 18 partits sense fer-ho.

A 9 minuts del final, Humberto ha fet el 2 a 3, però els colomencs no han afluixat. El brasiler del Santa Coloma, Thalles, ha fet el tercer gol català amb una espectacular falta de doble penal. A les acaballes, Humberto hauria pogut donar la victòria a l'Inter, però Miquel Feixes ha firmat la seva última gran aturada.