El Peníscola i l'Industrias han empatat a dos (@fsalagarcia)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma esgarrapa un punt a Peníscola que no satisfà (2-2)

L'equip de Javi Rodríguez ha encadenat la seva quarta jornada sense perdre, però li ha faltat encert entre els tres pals per endur-se els tres punts

Miquel RibasActualitzat

El Peníscola FS i l'Industrias Santa Coloma han empatat a dos gols en el partit corresponent a la jornada 27 de la Primera Divisió disputat al Municipal de Peníscola. L'equip de Javi Rodríguez ha encadenat la seva quarta jornada sense perdre, però li ha faltat encert entre els tres pals per endur-se els tres punts. En la segona meitat ha disposat de les millors ocasions, però no ha pogut desfer l'empat a dos.

Paniagua ha avançat els locals al minut cinc, amb un ajustat xut sobre la porteria de Borja Puerta. L'alegria local ha durat poc. Un minut després, David Álvarez ha empatat el partit. En el minut 9, Luciano Gauna ha fet pujar el 2 a 1 de potent xut amb la dreta directe a l'escaire. A falta de tres minuts per al descans, Drahovsky ha empatat el partit.

En el començament de la segona meitat han destacat la intensitat i el ritme imposat pels dos equips. La igualtat en el marcador també s'ha fet patent sobre la pista. A falta de tres minuts per a la conclusió, Carlos Sánchez ha utilitzat Paniagua com a porter jugador amb la intenció d'aconseguir el triomf a través del joc de cinc. Javi Rodríguez també ha utilitzat Corso com a porter jugador per buscar la victòria a falta d'un minut i 28 segons. No obstant, el resultat ja no s'ha mogut i cada conjunt s'ha repartit un punt.