Futbol Sala

L'Industrias Santa Coloma encadena el setè partit sense guanyar

L'equip colomenc empata a dos davant l'Osasuna al Pavelló Anaitasuna amb presència de 600 espectadors

L'Industrias Santa Coloma ha tancat la primera volta de la Lliga esgarrapant un empat a dos al pavelló Anaitasuna davant l'Osasuna. A la graderia hi han pogut ser presents 600 espectadors. L'equip de Javi Rodriguez ha fet un bon partit, però no ha sabut sentenciar en la primera part quan ha disposat de les millors oportunitats a càrrec de Tomas Drahovský, que el porter Asier s'ha encarregat de neutralitzar-les. L'eslovac fins i tot ha enviat una pilota a la base del pal però no ha pogut marcat. Al descans s'ha arribat sense gols.

En el començament de la segona meitat l'Osasuna ha sortit endollat i als sis minuts de joc Roberto Martil ha obert el marcador. L'Industrias ha continuat insistint a la porteria d'Asier sense fortuna. Drahovsk ha tornat a enviar una pilota al pal.

A set minuts per al final Linhares ha aprofitat un refús per fer el 2 a 0 davant la desesperació dels catalans. No obstant això, l'equip colomenc no s'ha posat nerviós i dos minuts després Cardona de potent xut de falta ha fet  l'1 a 2.

A tres minuts del final Drahovsky ha transformat un penal i ha empatat a 2 per a l'Industrias Santa Coloma, que fa set partits que no guanya.