Bermussell ha anotat el seu primer gol a la Lliga @fsalagarcia
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma doblega el Ribera Navarra (3-1)

Els catalans, que ja guanyaven per 1 a 0 al descans, han aconseguit la primera victòria a casa

Imma PedemonteActualitzat

L'Industrias Santa Coloma, dotzè classificat a la Lliga de futbol sala, ha rebut, al pavelló de La Colina, un dels equips més dèbils, el Ribera Navarra, penúltim per la cua, però ha costat doblegar-lo.

Alejandro Lemine ha posat a prova Mario en els minuts inicials, però el marcador no s'ha mogut. Tampoc després de les ocasions de Khalid i David Alvarez, que s'han acostat amb perill a Gus. El mateix David Álvarez ha combinat amb Drahovsky en el segon pal, però l'acció tampoc ha quallat. Fins que en el minut 16 ha arribat el gol local, obra de Sepe, després d'una jugada col·lectiva. Aquesta tarda els gols anaven cars i s'ha arribat al descans amb aquest mínim avantatge d'1 a 0 dels de Javi Rodríguez.

En el segon temps, Drahovsky ha tornat a rondar la porteria de Gus, sense èxit, mentre Mario ha posat una mà providencial en un xut de Dani Martín. Les targetes grogues han anat caient. Per al visitant David, per a Khalid i Javivi, per al tècnic del Santa Coloma Javi Rodríguez... Fins que en el minut 29 s'ha trencat la sequera i ha arribat el 2 a 0, obra de Bermusell després d'una gran jugada individual de Drahovsky. Ha estat el primer gol de Bermusell en la Lliga, que fa que ja hagin anotat, en aquesta competició, tots els jugadors de pista. Abans del final, David Álvarez ha marcat el 3 a 0 pel Santa Coloma, des del seu camp i a porteria buida, i encara hi ha hagut temps per al 3 a 1, un gol de mala sort que ha fet Corso a la seva pròpia porteria. L'intent de Drahovsky de fer el 4 a 1 s'ha estavellat al pal.