Sepe intenta contenir un avanç de Salas (lnfs)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma cedeix davant ElPozo Múrcia en l'últim moment (1-2)

Un gol de Marcel a les acaballes frustra el bon partit de l'equip colomenc al Camp de Ferro

L'Industrias Santa Coloma ha patit una derrota a última hora davant l'ElPozo Múrcia (1-2) un dels eterns aspirants al títol. El partit ha estat molt anivellat tot i que els murcians s'han avançat amb un gol de Matteus quan s'havien jugat amb prou feines tres minuts. Però la rèplica dels colomencs no ha trigat, obra de David Álvarez culminant una jugada d'estratègia. Poc després, el porter local, Mario Almagro, ha parat un penal a Miguelín.

L'empat s'ha mantingut amb el pas dels minuts, però quan faltaven 24 segons ElPozo, que havia apostat a la tàctica del porter-jugador, ha acabat marcant a través de Marcel a falta de 24 segons per a la conclusió del matx. L'Industrias, que juga actualment els partits com a local al pavelló del Camp de Ferro de Sant Andreu, no ha pogut aguntar l'empat.