futbol sala

L'Industrias Santa Coloma cau contra l'Antequera en la semifinal de la Copa

Els catalans han perdut per 3 gols a 1 i deixen escapar una oportunitat d'or per aixecar el primer títol de la seva història

Redacció Esport3Actualitzat

No ha pogut ser. A la primera prova d'aquesta final four de la Copa de futbol sala, l'Industrias Santa Coloma ha caigut per 3 gols a 1 contra l'Antequera, de Segona Divisió, i ha desaprofitat una gran oportunitat per aixecar el primer títol de la història del club. Els catalans s'han avançat en el marcador, però els andalusos l'han capgirat abans del descans i han fet el tercer gol en el segon temps.

Bon inici de partit

Els de Santa Coloma de Gramenet han sortit amb bon peu i amb voluntat d'imposar el seu favoritisme. Sepe ha avançat els catalans, però poc després l'Antequera ha empatat amb un gol d'Óscar. El conjunt andalús ha capgirat el marcador amb una jugada molt semblant a la del primer gol, que ha agafat descol·locada la defensa per posar el 2-1 de Coba.

Segona meitat imprecisa de l'Industrias

En la segona meitat l'Antequera ha sortit amb més empenta i ha aconseguit marcar el tercer gol. Un contraatac dels catalans ha acabat amb un dos contra un --el porter-- dels andalusos, que no han perdonat, i Miguel ha augmentat l'avantatge. Els de Santa Coloma ho han intentat, però no han estat capaços de superar el sistema defensiu de l'Antequera.

Derrota molt dura per a un Santa Coloma que deixa escapar una gran oportunitat contra la gran sorpresa d'aquesta Copa de futbol sala.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut