El Santa Coloma ha perdut a la pista del Llevant (@LUDfutbolsala)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma cau contra el Llevant (4-0)

Un hat-trick de Cecilio Morales i un gol de Gallo a les acaballes han deixat el conjunt colomenc sense cap opció

L'Industrias Santa Coloma ha caigut a a pista del Llevant per un clar 3-0. Cecilio Morales ha avançat el conjunt valencià ja de bon començament, al minut 2. Els d'Óscar Redondo, però, s'han llençat a l'atac en busca de l'empat al més aviat possible i Well i Sepe han estat a punt d'aconseguir-ho, però el porter Raúl Jimenez s'ha encarregat d'impedir-ho amb dues bones intervencions.

Just abans del descans, Cecilio Morales ha tornat a batre Freixas anotant el 2-0. A la represa, el mateix jugador ha posat la cirereta amb el hat-trick i Gallo, a les acaballes, s'ha encarregat de sentenciar amb el definitiu 4-0.