Khalid, entre jugadors de l'Inter Movistar (@fsalagarcia)
Futbol sala

L'Industrias es queda a les portes de la final de la Copa del Rei (2-1)

L'equip de Santa Coloma es deixa remuntar el gol inicial d'Albert Cardona i no podrà jugar la final somiada a casa. L'altre finalista serà El Pozo, que s'ha desfet als penals del Llevant

Xavier Aymamí ValeroActualitzat

No ha pogut ser. L'Industrias Santa Coloma no jugarà la final de la Copa del Rei somiada, al seu pavelló, davant de la seva afició. Els de Javi Rodríguez han perdut per 2-1 contra l'Inter Movistar, la segona de les semifinals de la jornada.

Els madrilenys han sortit més endollats al partit, portant el tempo del joc. Però l'Industrias ha donat el "sorpasso" amb un gol d'Albert Cardona al minut 5. El Pirata ha aprofitat un rebuig d'Herrero, a xut de David Álvarez, per posar l'1-0 a l'electrònic. Amb la llauna oberta, els de Santa Coloma han volgut més. El Pirata, en una falta molt propera, ha estat a punt de marcar al minut 8 el seu segon gol, però Raya ha tret amb el cap una pilota que ja es colava a la porteria de l'Inter.

L'equip de Tino Pérez, conscient del resultat desfavorable, ha pressionat. Borja Puerta, porter de l'Industrias, ha aparegut al minut 17 per aturar un potent xut de Pito. I poc després, una pèrdua de Khalid sent l'últim home, ha servit perquè Dani Saldise li hagi servit en safata el gol de l'empat a Erik Martel. Amb l'1-1 s'ha arribat a la mitja part a Santa Coloma.

Drahovsky, en una acció del partit (@fsalagarcia)

A la segona part, al minut 25, Drahovsky ha tingut la més clara de l'Industrias, però s'ha trobat amb un gran Herrero. Els dos equips s'han temptejat, conscients que qualsevol error podria ser fatal. Els locals, però, de mica en mica s'han anat enfonsant i han donat el protagonisme amb la pilota als madrilenys. La recompensa ha arribat al minut 34, amb un gol de Lucas Tripodi a la mitja volta a la sortida d'un córner.

Els de Javi Rodríguez han jugat amb el porter-jugador, però l'Inter ha sabut tancar-se per evitar l'empat. L'amfitrió no podrà disputar l'anhelada final.

El Pozo, l'altre finalista

En l'altra semifinal, el Llevant i el Pozo han empatat a 3 al final del temps reglamentari i han estat els penals els que han decidit el primer dels finalistes de la competició. La sort ha estat per als murcians, que buscaran aixecar la seva tercera Copa del Rei.