futbol sala

L'Industrias dona la sorpresa a la pista de l'Inter i ja té a tir els play-off (3-5)

El Santa Coloma assalta el pavelló del líder, l'Inter Movistar, després d'un partit amb majúscules. Els colomencs s'acosten a set punts de la zona de play-off i deixen el Barça a 2 punts d'atrapar els madrilenys a la classificació

Xavi LorenteActualitzat

Javi Rodríguez continua deixant la seva empremta. Des de la seva arribada, l'equip colomenc s'ha classificat per a la final four de la Copa del Rei i ha passat de lluitar per no baixar a tenir la zona play-off de la lliga entre els seus objectius reals. A Torrejón, nova demostració de l'efecte Javi Rodríguez. L'Industrias Santa Coloma ha trencat tots els pronòstics i s'ha emportat amb exhibició total els tres punts de la pista del líder de la competició, el Movistar Inter

Albert Cardona ha obert la victòria amb un gol al minut 4. El brasiler Well ha fet el 0 a 2 al minut 12 i un altre cop Cardona ha trobat porteria per deixar encarrilat el partit abans del descans (0-3). Primera part de somni, amb cap error, molta intensitat defensiva i ofensiva i un plantejament extraordinari.

A la segona part, Inter ha sortit a totes per remuntar el resultat. De fet, Elisandro ha retallat distàncies al minut 22 (1-3). La resposta de l'Industrias ha estat fulminant. David Álvarez ha marcat l'1 a 4 en una nova acció d'estratègia, un dels grans actius d'aquest equip ara mateix. Els de Tino Pérez han atacat de seguida amb porter jugador i, aquí, Miquel Feixas ha començat el seu recital particular. El porter barceloní ha frenat els perillosos xuts locals. Sebas Corso ha caigut lesionat i fins i tot, sense l'argentí, els colomencs no només han resistit, sinó que han ampliat l'avantatge amb l'1 a 5 de Bruno Petry (minut 33) en una gran recuperació de Pablo Vidal

En els instants finals Inter ha maquillat el marcador. Marlon ha fet un golàs d'esperó i d'esquena a la porteria (2-5, minu 39) i el mateix brasiler ha tancat el resultat després de recollir un refús de Feixas a xut duríssim de Elisandro (3-5, minut 40).

Industrias continua en mode matagegants. Després de trencar la ratxa de l'imparable Valdepeñas, aquest dimecres també ha tombat l'Inter, que només havia perdut un partit en tota la temporada a casa. Els de Javi Rodríguez sumen 23 punts i se situen a set de la zona playoff. El triomf ha donat de retruc un cop de mà al Barça, que ara és a només 2 punts del liderat dels madrilenys.