Bateria ha sentenciat l'Industrias amb dos gols consecutius
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma encadena a Cartagena la sisena jornada sense guanyar (5-2)

L'actuació del porter local, Raúl Jerez, i l'eficàcia de Bateria han sentenciat el matx a favor dels murcians

Xavi LorenteActualitzat

L'Industrias Santa Coloma encadena la sisena jornada consecutiva sense conèixer la victòria. Els d'Óscar Redondo tampoc han pogut arrencar cap punt del Palau dels Esports de Cartagena. El 5-2 final no fa justícia als mèrits dels colomencs, que guanyaven el partit al minut 28 (1-2). L'actuació del porter local, Raúl Jerez, i l'eficàcia de Bateria han sentenciat el matx.

Després d'una primera part sense gols, Ique ha obert el marcador per al Cartagena al minut 21 després d'una errada de Ximbinha. El brasiler mateix ha aconseguit l'empat a 1 després d'un gran contraatac conduït per Thalles al minut 24. L'Industrias jugava el seu millor futbol sala i això s'ha traduït en l'1-2 en una gran recuperació de David Álvarez que ha assistit a Àlex Verdejo al minut 28. Maico ha comès un clar penal que li ha significat l'expulsió i que Bateria ha transformat en el 2-2. En uns 19 segons fatídics, el Santa Coloma ha encaixat un altre gol també obra de Bateria (3-2, minut 33).

L'efectivitat de l'exjugador del Barça ha contrastat amb els xuts dels colomencs. Pol Pacheco, Thalles, Ximbinha... tots han topat amb el porter Raúl. El tècnic colomenc se l'ha jugat amb l'atac de porter jugador. La defensa del Cartagena ha aprofitat dues recuperacions per sentenciar el partit. Eka i Raúl Canto han situat el 5-2 final. Un punt en sis jornades fan caure l'Industrias fins a l'onzena plaça de la classificació.