Tenis

L'incomprensible motiu d'alegria de Medvédev després de caure a Roland Garros

El tenista rus perd contra el número 172 del món i explica per què odia la terra batuda

Redacció Esport3Actualitzat

Semblava que havia reconciliat la seva relació amb la terra batuda a Roma, on va aconseguir el seu primer Masters 1.000 sobre aquesta superfície. Però les coses no han millorat per a Daniïl Medvédev a Roland Garros, on ha perdut en primera ronda contra el número 172 del món. El brasiler Thiago Seybold Wild, de 23 anys, va jugar el partit de la seva vida i va superar Medvédev en 5 sets: 7-6 (5), 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-4.

A la roda de premsa posterior a la sorprenent derrota, el tenista rus va quedar ben desfogat després d'assegurar que estava alegre per haver perdut. D'aquesta manera, Medvédev va tornar a deixar clar que no suporta jugar sobre la terra batuda.

"Cada vegada que acaba estic content. Així que estic content de nou. A aquesta gent li agrada menjar sorra, tenir sorra a les, a les sabates, als mitjons... Els mitjons blancs ja els pots llençar a les escombraries després de la temporada de sorra. Potser a algunes persones els agrada. A mi, no. Estic content que s'hagi acabat, tindré uns dies lliures."


Centrat en Wimbledon

Un cop finalitzats els dies lliures que vol tenir Medvédev, el tenista se centrarà en el tercer Grand Slam de la temporada. Wimbledon, el torneig per excel·lència sobre gespa, tornarà a deixar participar als tenistes russos i bielorussos, després que l'any passat els prohibissin la participació per la invasió a Ucraïna. Daniïl Medvédev intentarà, així, passar de la quarta ronda, el seu millor resultat en aquest Gran Slam.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut