El geni de Malmö porta 9 gols en 17 partits des de la seva arribada el gener
futbol internacional

L'incombustible Ibrahimovic s'autocompara amb Benjamin Button, el mític personatge interpretat per Brad Pitt

Els gols del suec, a punt de fer 39 anys, han conduït el Milan a Europa. "Soc com el Benjamin Button. Vaig néixer vell però sempre he estat jove"

Actualitzat

Diuen que els vells rockers no moren mai. Molts el donaven per acabat. L'incombustible Zlatan Ibrahimovic viu una tercera joventut. El suec va més enllà i s'autocompara amb Benjamin Button, recordant el personatge principal de l'oscaritzada película del 2008 dirigida per David Fincher i interpretada per Brad Pitt. Era el cas excepcional d'un home que neixia vell i s'anava rejovenint a mesura que passaven els anys fins a convertir-se en un nadó. 

Zlatan Ibrahimovic: "Soc com el Benjamin Button. Vaig néixer vell, però sempre he estat jove, mai vell".

L'exblaugrana, que a l'octubre complirà 39 anys, va arribar al mercat d'hivern al Milan com a solució d'urgència d'un equip capbussat en una crisi històrica. Venia del seu retir daurat a la lliga dels Estats Units i s'ha convertit en el gran revulsiu del rossoneri que han aconseguit classificar-se per disputar la Lliga Europa la temporada que ve. Ha fet 9 gols en 17 partits de la Sèrie A. Aquests són els dos últims...

 

 

Fa pocs dies s'han complert 10 anys de la multitudinària presentació d'Ibrahimovic amb el Barça a la gespa del Camp Nou davant 60.000 aficionats. El seu pas pel club blaugrana va ser fugaç. Només una temporada. El seu fort caràcter no va encaixar amb Pep Guardiola ni amb el vestidor. Una dècada després, l'extraordinària longevitat competitiva d'Ibra ha deixat amb la boca oberta a mig món. L'estrella del PSG, Kylian Mbappé, és el "president" del seu club de fans!

 

Anar al contingut