Hoquei patins

L'Igualada sorprèn el Noia Freixenet i el Liceo no dona opció al Lloret

Els igualadins s'han desfet de forma sorprenent dels de Sant Sadurní (0-3) mentre que els gallecs no han cap opció als amfitrions (3-0)

Imma PedemonteActualitzat

La Copa del Rei d'hoquei sobre patins ha arrencat aquest dijous a Lloret de Mar amb sorpresa. L'Igualada Rigat s'ha avançat, per primer cop aquesta temporada, al conjunt de Sant Sadurní. En el primer temps, Sergi Pla, el màxim anotador de l'equip que entrena Ferran López , amb 18 gols – ha aconseguit el 0 a 1 amb una gran canonada gairebé des de mitja pista. El Noia ha disposat d'escassos contraatacs i, amb aquest mínim avantatge igualadí, han marxat al descans.

El segon temps ha servit per confirmar el que ja s'apuntava. L'Igualada ha augmentat l'avantatge. Primer, per mitjà d'Oriol Vives, que ha acabat rematant a la mitja volta quan semblava que tenia la bola perduda. Més tard, Roger Bars ha fet el 0 a 3 just després d'una grandíssima ocasió de Sergi Llorca pel Noia. Després de cinc jornades sense guanyar, l'Igualada s'ha destapat.

El Noia Freixenet, que els havia guanyat en els dos partits en què s'havien enfrontat a la lliga, ha vist com, en pista neutral, tot pot ser diferent. Els de Pere Varias han estat una ombra d'altres ocasions i s'han quedat sense poder passar a les semifinals de Copa.

El Liceo no dona opció als amfitrions (3-0)

El Liceo de la Corunya ha passat com una piconadora per sobre dels amfitrions de la Copa.  El Lloret ha vist com anaven caient els gols sense pressa, però sense pausa. Tot just en el minut 2, Edu Lamas ha fet l'1 a 0 des de mitja pista. Imparable per a Ferran Serra.  En el minut 14, Rubén Fernandez ha fet penal a Sergi Miras, i ha estat el mateix Miras el que ha transformat el 2 a 0. I, en el 23, Josep Lamas ha fet pujar, a passada de Dava Torres, el 3 a 0 amb què s'ha arribat al descans.

El Lloret ha pogut retallar distàncies, en el segon temps, amb una falta directa que ha jugat Marc Grau, però Xavi Malián, molt atent, ha allunyat el perill. El Liceo, segon a la lliga, ha fet tota la feina en els primers 25 minuts i jugarà la primera semifinal de Copa de dissabte contra l'Igualada Rigat.