Hoquei patins

L'Igualada aspira a l'ascens des de la zona zero

En el moment de suspendre's la competició, l'equip igualadí ocupava un lloc per jugar-se l'ascens a l'OK Lliga femenina. Ara, esperen que la federació validi la classificació per poder tenir una il·lusió enmig del patiment

Jordi SanuyActualitzat
L'Igualada Femení Hoquei Club Patins va marcar el seu últim gol el 6 de març, a la pista del Palau de Plegamans, on les de l'Anoia van guanyar per 2 a 4. Des de llavors, la Lliga està aturada per la crisi del coronavirus. L'equip ha viscut el drama de ben a prop, amb noms i cognoms. Ho explica Jordi Besa, president del club:
 
"Fa pocs dies, la setmana pasada, a una persona de la nostra junta, mare d'una jugadora, la van extubar, després de pasar uns dies greus a l'UCI, però en el seu cas podem dir que ha acabat bé. Estem molt contents de tornar-la a tenir entre nosaltres i que contesti als WhatsApp".
 
 
Quan es va aturar la competició, l'Igualada ocupava la segona plaça de la Lliga de Nacional Catalana, amb 29 punts, a 6 del Voltregà. Si no es jugués cap més partit, podrien tenir la possibilitat de pujar a l'OK Lliga, tenint en compte que les de Sant Hipòlit ja hi tenen equip i no opten a l'ascens.
 
"Nosaltres el que esperem és que els resultats esportius actuals es mantinguin i es respectin. O sigui que la temporada que no s'ha jugat pel Covid no la tiri per terra la federació."
 

Les jugadores comparteixen l'opinió del seu president. Elba Garreta, capitana de l'equip, espera que la federació opti per donar per acabada la competició respectant els resultats que s'han obtingut fins ara: 

"Crec que l'opció és deixar la classificació tal com està, ja que només ens quedava un partit per acabar la lliga regular i, abans de realitzar els play-offs, potser seria la manera menys injusta d'acabar la competició".
 
Des de la Federació Catalana de Patinatge s'ha fet una enquesta preguntant si s'ha de reprendre la Lliga i, en cas que sigui així, de quina manera. De les quatre opcions plantejades, guanya sobradament la de no jugar més i deixar la classificació com està actualment.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut