Lieke Martens jugant un partit de la Champions amb el Barça
Lieke Martens amb la samarreta del Barça
Futbol

Lieke Martens trenca el silenci i expressa el seu descontentament amb el Barça

La davantera neerlandesa diu en una entrevista que el club blaugrana no l'ha valorat com es mereixia

Redacció Esport3Actualitzat

Lieke Martens ha trencat el silenci i ha parlat de la seva sortida del Barça, en la prèvia del partit de la Lliga de Campions entre el París Saint-Germain i el Reial Madrid. En una entrevista a Mundo Deportivo, la jugadora neerlandesa s'ha mostrat decebuda amb el tracte del club blaugrana i diu que volia afrontar nous reptes esportius.

La futbolista, de 30 anys, ha tret ferro a la seva sortida del Barça, però alhora ha deixat anar algun retret cap al club. Segons la neerlandesa, no la van valorar com es mereixia.

"La gent parla massa i repeteix que vaig deixar casa meva. Per molt que hi fos durant cinc anys, casa meva sempre serà a Holanda. Crec que vaig fer una bona feina, en una època especialment històrica per al club. Que no m'ho agraeixin és una llàstima, però no és problema meu. La meva carrera no s'ha acabat. Soc ambiciosa, i soc feliç al PSG. (...) A vegades em vaig sentir valorada, però d'altres... (...) Si vaig ser tan important en una final de Lliga de Campions, m'hauria agradat sentir-me igual d'important després."

Martens ha explicat que la decisió de marxar al PSG no va ser fàcil, però diu que volia un "nou repte" i estar més a prop de la família.

Lieke Martens, somrient, el dia de la presentació amb el Paris Saint-Germain (PSG)

La relació amb les jugadores blaugrana

Sobre la relació amb les seves companyes al Barça, Martens ha comentat que era "fantàstica" i que manté el contacte amb algunes d'elles, tot i que no ha volgut donar cap nom. La neerlandesa tampoc s'ha volgut pronunciar sobre la polèmica de la selecció espanyola, davant la negativa d'algunes jugadores a anar-hi convocades.

"No em competeix. Si creuen que és la millor decisió, ho respecto. No sé les raons exactes, no parlo amb totes i no sé què ha passat. És un problema per a Espanya de cara al Mundial, però no puc dir gaire més."

Partit clau contra el Madrid

El PSG és el líder de la Ligue 1, després de guanyar l'Olympique de Lió (0-1) el cap de setmana passat. Lieke Martens, però, va sortir des de la banqueta, en una temporada que no està sent gens fàcil per a ella. Aquest divendres, contra el Reial Madrid, el PSG es juga bona part de les seves possibilitats a la Lliga de Campions. Si guanyen, passaran als quarts de final i deixaran KO les madridistes, però en cas de derrota veuran com el Reial Madrid les supera a la classificació a falta de només una jornada per al final de la fase de grups.

 

Anar al contingut