EUROLLIGA FEMENINA

El Iekaterinburg supera amb claredat un voluntariós Uni Girona (94-67)

Les jugadores d'Alfred Julbe es jugaran divendres el segon lloc del grup contra l'Schio italià

Jordi RobirosaActualitzat

Alfred Julbe és un entrenador diferent i sempre té la capacitat de sorprendre. I avui ho ha fet; potser perquè tenia al davant l'actual campió d'Europa, l'equip amb més pressupost i un estol d'enormes jugadores de basquetbol; potser per això ha deixat tothom bocabadat quan ha fet entrar en el cinc inicial Helena Oma, que ahir no va jugar gens. Conclusió de tot plegat, als cinc minuts del partit, les russes només havien fet cinc punts i l'Uni ha agafat el seu màxim avantatge.

La sorpresa ha caducat en el segon període quan el Iekaterinburg ha començat a greixar la màquina i aquesta s'ha convertit en una veritable piconadora. Veure jugar Jonquel Jones, amb els seus 198 centímetres, capaç d'ocupar totes les zones del camp, és una veritable delícia. Com ha comentat Cindy Lima en la transmissió que ha ofert Esport3, "davant d'aquesta jugadora no es pot fer absolutament res". Jones i Vadeeva han liderat l'anotació de les russes, que han aconseguit un superb 13 de 22 en triples.

L'Uni ha intentat de totes totes alleugerir la derrota. Però els 32 punts rebuts en el tercer període i el cansament en els darrers minuts han propiciat el màxim desavantatge fins al 67 a 94 que ha estat, probablement, un correctiu excessivament sever. Cal destacar els 23 punts d'una magnífica Vasic. Ara, l'Spar es jugarà aquest divendres el segon lloc (20:00, Esport 3) contra l'Schio italià per encarar la tornada d'aquesta bombolla amb garanties de classificació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut