Imatge de la malmesa estàtua de Messi (www.ole.com.ar)
Futbol

Li tallen les cames a l'estàtua de Messi a Buenos Aires

És el segon acte vandàlic en un any que pateix el monument del jugador del Barça, situat al passeig de les Glòries de Buenos Aires

Actualitzat

L'estàtua de Lionel Messi, situada al passeig de les Glòries de Buenos Aires, va aparèixer aquest diumenge amb les cames tallades. És el segon acte vandàlic que pateix aquesta escultura, inaugurada el 28 de juny del 2016 a la capital argentina, ja que al gener d'aquest any també va patir destrosses.

Ara, l'obra de Carlos Benavídez serà traslladada a la Direcció de Monuments i Obres d'Art de la Ciutat, on serà restaurada.

Al passeig de les Glòries s'hi erigeixen estàtues dels principals esportistes argentins, com el jugador de bàsquet Manu Ginóbili, o ja retirats, com Guillermo Vilas i Gabriela Sabatini (tenis), Hugo Porta (rugbi), Luciana Aymar (Hoquei herba), Roberto de Vicenzo (golf), Pascual Pérez (boxa) i Juan Manuel Fangio (automobilisme). Aquest espai va ser creat en el marc dels preparatius per als Jocs Olímpics de la Joventut, que l'any que ve se celebraran a Buenos Aires.

Anar al contingut