Segona B

L'Hospitalet jugarà el "play-off" d'ascens a Segona A i baixen a Tercera Sant Andreu i Barça B

L'Hospitalet serà l'únic equip català que jugarà el "play-off" d'ascens a Segona A, juntament amb l'Alacant, l'Osca i l'Alcoià. Els barcelonins han derrotat, al minut 92, l'Eldenc amb un gol de David Giménez. En canvi, el Badalona i el Terrassa, tot i guanyar, s'han quedat a les portes del "play-off" d'ascens. La creu és el Sant Andreu, que acompanyarà el Barça B a Tercera Divisió i també l'Eldenc i el Barbastre. En canvi, el Miapuesta Figueres es mantindrà a Segona B, després de guanyar 0-4 al Miniestadi.

Actualitzat

Eldenc, 0 - Hospitalet, 1 

L'Hospitalet disputarà el "play-off" d'ascens a Segona A, després que al temps afegit, al minut 92, David Giménez fes l'únic gol del partit, en el que era la seva primera diana de la temporada. Duel dramàtic, doncs, al camp de l'Eldenc. Mentre l'Hospitalet afrontava el partit com a quart classificat i, per tant, en places de "play-off", el conjunt local tenia opcions matemàtiques de salvar la categoria. La tensió i els nervis que s'han viscut sobre la gespa han impedit que el marcador es mogués fins entrat el temps de descompte i per insatisfacció dels dos equips el resultat d'empat a zero no beneficiava cap dels dos. Amb aquesta victòria "in extremis", l'Hospitalet acaba quart i serà l'únic català que disputarà la fase d'ascens. L'Eldenc baixa a Tercera.

Espanyol B, 0 - Badalona, 3

El Badalona es quedarà sense jugar la promoció d'ascens a Segona A, tot i derrotar a domicili l'Espanyol B a Sant Adrià; el conjunt blanc-i-blau tenia ja la salvació matemàtica. Els de Francisco han inaugurat el marcador al minut 21 a través de Macanás en la rematada d'un córner. Amb el 0-1 els dos equips han marxat al descans. En la represa, Juanma Pons i Rubén Casado han completat la tarda per als badalonins amb el segon i tercer gol, respectivament. Tot i això, quan no depens de tu mateix fas que aquesta àmplia victòria tingui el sabor de derrota. El Badalona acaba cinquè classificat.

Terrassa, 2 - Oriola, 0 

El Terrassa era el tercer candidat que aspirava a les places d'ascens, però continuarà una temporada més a Segona B. Tampoc no ha servit la victòria per 2-0 dels egarencs. Raúl Pérez ha inaugurat el marcador just fregant el descans i, en el segon temps, el Terrassa ha fet el segon gol. El Terrassa acaba sisè classificat.

Barça B, 0 - Miapuesta Figueres, 4

El Miapuesta Figueres ha aconseguit la salvació en la darrera jornada davant un Barça B que just la setmana passada va consumar el seu descens a Tercera. A més, el partit ha arribat després de la polèmica que ha sorgit aquesta setmana sobre la possible compra de la plaça del club empordanès per part de l'entitat blaugrana. Al descans, el Figueres ja guanyava per 0-2 gràcies a dues dianes d'Álvaro. Abans del segon dels blanc-i-blaus, però, el Barça s'ha quedat amb deu homes per l'expulsió d'Orlandi per vermella directa, per una dura entrada a Mito. En la represa, Banal, amb el tercer, i Miguel, amb el quart, han arrodonit la tarda. Amb aquest triomf, els figuerencs, que depenien d'ells mateixos, se salven i s'estalvien jugar la promoció de descens, que era el risc que corrien. El Figueres acaba catorzè i el Barça B, dinovè.

Vilajoiosa, 2 - Sant Andreu, 2

El Sant Andreu acompanyarà el Barça B a Tercera Divisió, després d'empatar al camp del Vilajoiosa. I és que la victòria "in extremis" del València Mestalla al camp de l'Osca (0-1), fa que l'equip valencianista jugui la promoció de descens i el Sant Andreu baixi directament tot i empatar a 45 punts en la classificació. El Sant Andreu acaba com a dissetè classificat. 

Anar al contingut