Futbol

L'Hospitalet es planta i no pagarà els 452.000 euros per la plaça del CF Reus a Segona B

El president de l'entitat, Santiago Ballesté, ha fet una crida a la resta de clubs interessats a pujar a la Segona Divisió B perquè cap aboni el preu fixat per la Federació Espanyola de Futbol

Actualitzat

El CE L'Hospitalet es planta i no pagarà els 452.000 euros per ocupar la plaça que ha deixat lliure el CF Reus pel seu descens administratiu a Tercera Divisió. El president de l'entitat, Santiago Ballesté, ha fet una crida a la resta de clubs interessats a pujar a la Segona Divisió B perquè cap aboni el preu fixat per la Federació Espanyola de Futbol.

"Estem en contra de pagar els deutes d'un altre club, no té cap mena de sentit. Si queda deserta la primera subhasta, han dit que ho rebaixaran a la meitat, i si queda deserta ho tornen a baixar a la meitat. Això és una mica un mercat persa."

L'Hospitalet ha enviat una carta a l'RFEF exigint la plaça per mèrits purament esportius i ha denunciat que no pot ser que cada any els ascensos es converteixin en una subhasta o en un mercadeig.

"Per això faig una crida. Si nosaltres diem que no pagui ningú i demanem que no pagui ningú, si al final algú paga, és que no té aquests valors."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut