FUTBOL

L'homenatge de l'Everton al gest solidari d'un dels seus aficionats

El club, juntament amb el programa de la BBC que presenta Michael McIntyre, van sorprendre l'aficionat deixant que xutés un penal

Redacció Esport3Actualitzat

L'altruisme no requereix compensació. Tot i això, el gest de l'Everton amb un dels seus aficionats és, si més no, lloable. L'equip anglès, juntament amb el programa d'entreteniment de la BBC "Michael McIntyre's Big Show", han decidit sorprendre un fan 'toffee', durant l'amistós de pretemporada amb el Dynamo de Kiev, dedicat a les víctimes i refugiats de la invasió russa d'Ucraïna.

Paul Stratton, un fan de 44 anys de l'equip de Liverpool, ha tingut l'oportunitat de xutar un penal en acabar el partit. De fet, els aficionats encara eren a la graderia i els jugadors sobre la gespa, quan la megafonia de l'estadi anunciava la seva entrada al camp. Abans d'entrar, el tècnic de l'Everton, Frank Lampard, donava indicacions a l'aficionat i aquest es dirigia cap al punt de penal d'una de les porteries. Stratton assegurava el xut i celebrava el gol com si fos el del passi a una final.

El motiu: Paul Stratton és una de les persones que, amb el seu vehicle propi, ha estat transportant aliments i subministraments diversos a refugiats i víctimes de la invasió russa a Ucraïna.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut