L'homenatge davant de la famosa estructura de Gustave Eiffel
L'homenatge davant de la famosa estructura de Gustave Eiffel
Futbol

L'homenatge a Messi a la torre Eiffel

Una reconeguda marca esportiva ha felicitat al seu "GOAT"

Redacció Esport3Actualitzat

El llegat de Leo Messi continua creixent. Ahir va sumar la setena Pilota d'Or al seu compte particular, al davant de Lewandowski i Jorginho. El primer trofeu el va aconseguir l'any 2009, i en va recollir un en cada gala fins al 2012.

Després de dues temporades sense guanyar un nou guardó, l'any 2015 va aconseguir el cinquè; quatre anys més tard, el sisè, i va repetir en la següent edició, la d'ahir (el 2020 la gala no es va celebrar per la covid).

Aquest últim trofeu és especial per a Messi, ja que a l'estiu va guanyar el seu primer títol amb la selecció argentina, un fet que sempre li reclamaven periodistes del país, tal com es va demostrar al vídeo que es va mostrar per felicitar l'argentí pel títol.


La marca de roba Adidas, amb la qual Messi va firmar l'any 2017 un contracte vitalici mentre el jugador continuï en actiu, ha volgut felicitar l'astre argentí per la seva setena Pilota d'Or. Per fer-ho, han col·locat set cabres banyades d'or, relacionant la simbologia de la cabra amb el "GOAT" (el millor de tota la història) i amb les set Pilotes d'Or.

 

ARXIVAT A:
MessiPilota d'Or
Anar al contingut