Kay Bernstein, durant l'assemblea extraodinària de l'Hertha Berlin
Kay Bernstein, durant l'assemblea extraordinària de l'Hertha de Berlín (@HerthaBSC_ES)
Futbol

L'Hertha de Berlín tria un exultra com a president

Kay Bernstein és ara el propietari d'una empresa de comunicació

Redacció Esport3Actualitzat

Fet insòlit en tota la història de la Bundesliga. Un exultra, Kay Bernstein, ha estat elegit aquest diumenge president d'un dels seus clubs, de l'Hertha de Berlín. L'assemblea general extraordinària de l'entitat l'ha triat amb 1.670 dels 3.040 vots, per davant de Frank Steffel, que era el candidat continuista i està en contra de l'activitat ultra.

Bernstein, de 41 anys, va ser el fundador del grup ultra Harlekins Berlin'98 i ara és el propietari d'una empresa de comunicació. En la seva època com a radical, el nou president de l'entitat va ser expulsat de l'estadi fins en tres ocasions, segons apunta el diari alemany Bild. 

L'exultra s'ha guanyat la confiança dels aficionats de l'Hertha amb la promesa de fer canvis importants al club, després d'una temporada complicada des del punt de vista esportiu. Els berlinesos van aconseguir la salvació a la Primera Divisió alemanya de forma agònica, en una eliminatòria de promoció contra l'Hamburg. L'Hertha havia perdut 0-1 a l'anada i va remuntar a domicili en el partit de tornada (0-2). 

 

 

Anar al contingut